Codul "reducere15" iti ofera 15% Extra reducere la toate produsele Tantino si livrare gratuita in Romania!!!

Calatoriile cu masina sunt mai grele atunci cand ai un bebelus?

Esti una dintre multele mamici pentru care calatoriile cu masina alaturi de bebelus sunt un chin? Plange, se arcuieste, refuza sa mai stea in scaunul de masina si de cele mai multe ori te vezi nevoita sa renunti la calatorie sau sa apelezi la electronice?

In jurul varstei de 6 luni, cand incepe sa stea in sezut, bebelusul dezvolta nevoia de independenta si dorinta de miscare libera, prin urmare, imobilizat in centuri, in scaunul de masina, nu mai este ceva ce accepta cu usurinta. Trebuie sa gasesti solutii pentru a ii capta atentia, pentru a il tine ocupat dar sa si ramai focusata pe sofat si atenta la trafic.

Cum ar fi sa sofezi ascultand muzica iar bebelusul tau sa stea linistit si in siguranta in spate si, avand in acelasi timp parte de o experienta senzoriala care il ajuta in dezvoltare?

Setul de planse senzoriale este o jucarie dedicata copiilor începând cu varsta de 6 luni. Are 10 activitati interactive gandite impreuna cu un educator Montessori, integral cusuta, jucarie care a fost testata in laboratoare de profil si care respecta toate normele europene de siguranta. Si pentru ca stim ca primul instinct al unui bebelus de 6 luni este sa duca totul la gura, am avut grija ca fiecare plansa in parte sa poata fi spalata si igienizata la masina de spalat.

Cumpara acum si beneficiezi de transport gratuit, oriunde in tara prin curier rapid.
Comanda setul de planse senzoriale si transforma timpul petrecut in masina intr-un moment de relaxare pentru tine si bebelusul tau

Lasa un comentariu